Saturday, 27 July 2013

Seeee :)

Soalan : Saya harap awak faham yg saya taksuka bila dapat tahu Ex / Someone cuba pikat awak. Awak tahu saya suka awak kan? Tp kenapa still tak faham? Jawapan : Hello , mmg saya faham yang awak takkan suka bila someone cuba pikat saya . Auww ( bukan saya ) . yaa , tapi perasaan seseorang itu hadir tanpa diduga , tanpa dipaksa. Dah dia yg suka kat kita mcm mana kita nak bg dia tak suka kat kita pulak ? :o Try to think positive . Semua org ada kehendak tersendiri . Please , please , please . fahamkanlahh :) Kalau awak fikir dengan lebih panjang mungkin awak akan lebih faham :D Thanks . Got to go . Bye :'*

Friday, 12 July 2013

Selamat berpuasa ;)


Selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak ini . puasa penuhh ye . jgn cuba2 untuk tggal .haha , tp kalau dah pandai tggl pndai lahh gnti . HAHA . K nothing to talk now . k bye assalamualaikum . jgn lupa nak bg kad raya nnti yaa .