Monday, 31 December 2012

Huhhh !

Aku tau aku sapa . aku dah perasan perubahan hang semenjak cuti niihhh . Gila argghhh . kak aku ckp hang nih trkjut budaya kot ! sapa paham , paham laa . haha . Tak tau nak cakap paa ~ Aku tak leh nak bt pa sbb tak 1 skolah ngn hang ~ K harap hang brubahh . tuja aku mntk sygg ~ tak mntk bnda len dahh . kbye . ikhlas dri kwn hang mirah senget :p . syg hang kawan ;)

Friday, 28 December 2012

Untuk dia ! heyy ~

Hoiyy2 , salamm . sedih ar tdii tk leh bluethooth gmbaq .. anset gelong ! arghh ~ Nak enset bruu ~  sapa2 baik hati sponsor nohh . haha , tp tkpaa dpt jmpa pun jdii . ensem aih dia tdi ! Meow .. tapi nak mntk maaflahh sbb ...... Krim slm kt mak ? Oh maii ! haha . insyaAllah 1 hari nnti aku krim slm . haha . :D byee !

Thursday, 27 December 2012

My friend .

 syikin oh syikin . luv u so muchh ! haha 




Natrah :D lama tak jmpa dia . harap umah ja dkt tapi hmmm , tulaa adeii . rindu k rinduu . nnti kta kluaq 2 tau , hehe . jgn lupa bawak pakwe skali .. hahaha . mesti rmai pmnat kann ? Aumm :)



Sunday, 16 December 2012

Nth -,-

Hii , Assalamualaikumm . Semalamm tarikh yang amat bermakna bagi aku . Tak tau la nak kata paa . Aku tak tau macam mana aku boleh terima diaa , Aumm . haha , gilaa kah aku semalam . tak pernah2 terbuka piintu hati nii . haha , Tralalala . Tolong IM sapa yg terbca blogger saya . wekks :p

Monday, 10 December 2012

Tentang dia :'(

Mirah sabaq mirahh . Allah mungkin sdg menguji hang . Dia nak tgk hang tu sabaq ka dak . Rasanyalahh . Takpa dia kata kt hangg , hang sabaq jaa , Mirah gedik ngn dia sirang ja pun . Nak tau sebab pa ? Mungkin dia anggap mirah ni bff dia yg tahpapa -_- . Tapi mirah anggap diamcm kawan yg hmmm . mirah suka kt dia sbnaqnya . Tak tau la dak dia sedaq ka dak ? Manaa mirah nak tau kann ? Hmm , weh aku harap hang baca  apa yang aku tulis nihh , Sedih , marah , kecewa ? Memang punn . Thanks sebab pernah hiburkan aku dulu . Thanks jugak sebab pernah lupa aku time hang tgh kapel ngn kawan aku .Thanks banyak2 la wehh . aku aggap hang ni kwan aku lbih pda tuhh . haha , aku tak tau la klu hang bca ayt2 aku ni msti hang gelakkan ? HAHAHA =='' WTF ? What the frog lahhh ! Blahh arr . Aku sedaq kay aku ni sapa . Hanya budak gedik n budak perak kay :|||||

Saturday, 8 December 2012

SEdih ngn hang !

Assalamualaikum . Hai , harini kenapa semua orang suka duk kata kt aku tk tau ?!! kay , kalu tak suka aku tkpa . tk kesah . bkn suka as bf / gf kay , tp kawan jaa . aku tau la aku ni gedik , tk sesempurna hampa . aku tau aku sapa . aku harap hang baca apa yang aku tulis nihh , tapi aku tau hang tak akan baca pnya . Wehh , bkn aku tak nak cakap face to face tapi , hmmm malas ar nk gadohh . Tak dak sapa aku nk luahkan so aku just ckp kt loman sosial untuk lepaskan semuaa . Kesian la kat family aku klu aku lpaskan tension kt depa . sokay la wehhh , aku tau aku sapa . aku pompuan gedikk ! tapi aku pun ada perasaan laa . Baru aku sedaq wehh aku ni sensitif ! Tkpaa , hampa toksah dk jga sgt prsaan aku nihhh , hampa nk kta , kta jaa .. tkpa tk kesah . ( nangis )  hmmm . Assalamualaikum . bye !

Fatin Liyana: Resipi : Cheezy Wedges

Fatin Liyana: Resipi : Cheezy Wedges: Assalamualaikum Kemarin ada kenduri tahlil di kampung. Memandangkan cousins aku semuanya baya baya Greyson Chance & Mia Sara jadi sedang ...

Friday, 7 December 2012

Wink2 :p

Saya tak cri pasal dgn awk , awk jgn sskali cari psal dgn saya . hanya sekadar status kay . itu pun awak nk perli2 bagaii  ,  Oh menn ! Apakah itu ? tak cari psai toksah dk bt psai . aku tau hang pndai . toksah laa dk kata org sana sini , kay aku pun prnh kta kt org kay . tp , tlg arr ~ Saya ulang sekali lagi , saya tak cari psal awak jgn cri psal okay . kbye . Assalamualaikum .Gud Luck ! Hope hang berjaya dunia akhirat .

Tuesday, 4 December 2012

Macam Mana ???

Macam mana U nk eja "C_NTA" kalo takde "i" ?
Macam mana U nk eja "R_NDU" kalo takde "i" ?
Macam mana pulak U nk eja "H_DUP" tanpa "i" ? 
Sebab tu la dalam hati U kena sentiasa ada "i" supaya "i" tak hilang & jangan lupakan "i"
So, U kena la sayang "i" selalu..
Macam mana nk eja " C_TE " kalo U takde?
Macam mana nk eja "PEL_K " kalo U takde?
Macam man nk eja " CI_M" kalo U takde?
Macam mana nk ckp" ILOVEYOU " kalo U takde?
KESIMPULANNYA U pntIng untuk I:))

Hii !

Hai , Assalamualaikum . Cuti oh cuti . aku suka gila bila dh cuti nihh  , tp nk bt mcm mna parents keja . hmm , tkpala . redha jaa !!~ Woishh , hati ini bnyk skit maa , bnyk sdih maa , bnyk suka maa . Spnjg cuti ni , mcm2 perasaan mai , gila Woih! haha . manusia ada mcm2 perasaan kan ? Sat2 sukaa pstuh benci pstuh meluat thp cipan pstuh ehh , suka plk kt diaa ! haha , tahpapa . manusia2 . #dunia2 . sbnarnya takdkpa sgt nk citaa , tp haha , tulaa lama tk update kt blog asyik2 tweet n fb jaa . ehh , mau tk lyn fb n tweet klu update nnti org bleh tau kta pnya prsaan . persaan la sgt , ceywah ! tp klu update kat blog , sapa nk tgkk ? org jrang bkk blog . kayy tkpa . sng skit nk luah prsaan . bguihh2 . haha tkpa2 kay dh lapaq nihh . byee ! slmat mnjamu slera mira ~ wakaka . ;p