Saturday, 28 December 2013

Busy sudahh ;)

Assalamualaikum . Lama tak update . ngee ~ tahun depan dah nak pbsmr lgi sibuk lahh . pray for me ;) i love you all guys . okay syg smua ;/ Alang , miss you

Saturday, 27 July 2013

Seeee :)

Soalan : Saya harap awak faham yg saya taksuka bila dapat tahu Ex / Someone cuba pikat awak. Awak tahu saya suka awak kan? Tp kenapa still tak faham? Jawapan : Hello , mmg saya faham yang awak takkan suka bila someone cuba pikat saya . Auww ( bukan saya ) . yaa , tapi perasaan seseorang itu hadir tanpa diduga , tanpa dipaksa. Dah dia yg suka kat kita mcm mana kita nak bg dia tak suka kat kita pulak ? :o Try to think positive . Semua org ada kehendak tersendiri . Please , please , please . fahamkanlahh :) Kalau awak fikir dengan lebih panjang mungkin awak akan lebih faham :D Thanks . Got to go . Bye :'*

Friday, 12 July 2013

Selamat berpuasa ;)


Selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak ini . puasa penuhh ye . jgn cuba2 untuk tggal .haha , tp kalau dah pandai tggl pndai lahh gnti . HAHA . K nothing to talk now . k bye assalamualaikum . jgn lupa nak bg kad raya nnti yaa .

Friday, 10 May 2013

Cinta yang hakiki .

Dear my friend ,
aku paham situasi hampa sekarang . yeah , kdg2 lelaki selalu mmberi harapan tp pada akhirnya harapan yg mreka jnjikan tak pernah trtunaiii . Mereka jgaa trlalu myakinkan kita . tp di saat kita benar2 mnyanyangi mereka , mereka tidak sedar . Lelaki yg benar2 menyayangi kita bknlah lelaki yg memberikan apa yg kita mahu sebaliknya memahami perasaan kita . Tp tidak bermakna lelaki salah dalam hal ini . kita sbgai perempuan harus jga mgambil peranan sbgai seorang kekasih atau sbagainya . Jika mahu melihat dia bahagia , doalahh . Iringi dia dgn setiap lgkh yg kita jalani . Tak perlu untuk mmbalas dndam . Seandainya Allah sentiasa brsama org yg sabar . Luahkanlah apaa yg trbuku dlm hati anda kpada org yg sgt boleh dipercayai seperti sahabat sejati kerna apa tanpa sahabat sejati kita tidak akan dpt meluahkan apa yg kita rasa sebaliknya pendam dan selagi kita pendam sesuatu perkara selagi itu akan merasa kesakitan yg jauh di lubuk hati kita ini . Hanya sahabat sejati yang mampu mengerti sgala keperitan yg kita rasakan .


               Maaf , andai saya terkasar bahasa , salam maghrib ;)

Monday, 8 April 2013

Cikukunyaa :p

harini masuk cc , haaiiiiii ! kejaaa tak mau pontengg , tapii dk ponteng jgkk .. niiii depaa ni ar ajkk . err ~ tahapapa :3 hikhokk lalala , malas gila nk bljaq .. laa dah la msa cikgu zaharah. Oh maiiiii , tkot dia mrhh ~ kena rotan jgn tnya psai paaa :DDD Walawawehhh , lek ar broo . hikhok ! rindu diaa maa ~ jmpa2 dahh . tp tak tau nak ckp paaa . sedih jgkkk ~ tp oklahh dh dgaq sora :) i love you syggg :***

Saturday, 16 March 2013

BeStIe

To Amar ,

       wehh awat la ni hang diam ja ngn akuu ? aku ada wat salah pa kat hangg ? kalu ada sory laa . tapi aku tak tau sbb paaa ?! plisshhhh , takkan nk syp mcm tu jaaaa ? tamau kawan ngn aku kaaa?  hang ja kawan aku yg selalu aku luah prsaan ... aku prcya kt hang sorg jaa tau dakk ? hang la bff aku wehh . kalu aku da salah papa , maafkan akuu . seriussss aku tak tauu . rindu hanggg yg dluu . miss u friend ;) harap hang bcaa !

Monday, 11 February 2013

11/2/2013

Haiiii , Assalamualaikummm . harini seronokk gilaa jumpaaa diaa . Oshemm ! mula2 dia kata nak maiii . pstuhhh dia ktaaa taya pecahh ! pening pala troihh pikiaq psai diaaa . sedih gilaaa . tapi bila dah sampai sanaa bt fake smile ckopp arrr . Malasss arr nk tnjuk kat kawan2 psai aku sedihhh sbb dia tak maii . sedih , sdihh . dah laa smlm mood spoil arrr .. huhhh . mkn2 , jln2 satt p naik bottt p tnjung dawai .. elok2 smpaii dia antaq msj kataa org dah smpai nii . ni pun naik ngn kawann . ngek aarrr . syok gilaa lpas tuhhh . Ku bersyukur ke hadiratmuu Ya Allah krna tlah mmprtemukan kmi .. call2 dia ckp nk blikk . plkkk , bru smpai nk blikk dgaq2 org da kat tnjung dawai trus nk blikk . mrjok plk dahh . pstuhh cpt2 nek bot . msj2 tggu laa sattt , tak kesian kat org kaa ? hahaha . nsib dia tggu jgkk . hihi . sukanya sayaaa . p jmpaaa . call2 ada kt naaa ? kat tman mainann . manaa tak nampak punn ? cer kalih belakangg tgkk . happpynyaaa . diaa bt suprise paaa nthhh . sukannyaaa syaaa !!!! Aumm . mcm nk peluk2 jaaaa .... grmnyaaaaa !!~ arghhh ~ smbg2 . mna bleh abaq kmi smbang paa~ btw , aku seronok teramatt sbb dpt jmpaa diaaaaa !!!!!! keja sekeh pala aku jaa . hahaahahah . byeeeee . sygg t kta jmpa lgi auww ! ;))

Saturday, 26 January 2013

Suka - sukii !

 Hoho , sya bersama kak saeidah .. yaya !! Dan dibawah ini sya brsma kak minn . sya brsa ketot apabila brsma diaa . btw , nice to meet u all ;P muahh !!! :**

Huhhhh !!!!

hai , assalamualaikum . wehh aku pun ada nama laa . namaa aku mirah ! snang ja punn . ni aku hoii skit ktala wehh aku ada nama laaa . loll  slma ni hang dk pggl aku org tuaa tu pahal ? bongokk !! hang igt hang ja ada prsaaan .. hbes comei ar tuhhh kata kt orgg ? mcm ngn apa lgii . arghh >>..<< bencii !! kdg2 aku sbaq lgi ngn hampa . tp kdg2 bla aku tkdk mood hbes la hmpaa . mcm ngn apaa lggiii . wehh B*** pun bek lgii . cuma dia haram untk dimakan jaa . sbnaqnya dia tk bersalah punn . tp kita jaa salalu lpas grm dgn pggl nmaa dia . yaaa , kitaaa smua tk sempurnaaa . kan ? it;s me right ??? yeaaa !! hahhahaahhaaha . aku malas nk kta pa lgi kt hampaa ... igt bgus dh laa tuh .. bongookkk !!!!! k byee !!! aku dh tkdk mood !!!!!!  salam .. :p
pp